In het weekend van 20 mei is Schalkhaar  Life. Gedurende dit weekend zijn er allerlei activiteiten.
Op vrijdagavond 20 mei is de Dorpsloop voor de basisschoolkinderen.
Kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen zich via de klassenleerkracht aanmelden. Zij ontvangen dan een startnummer.
De kinderen van groep 1 en 2 kunnen deelnemen aan een activiteit. Deelname is voor beide activiteiten gratis.
Om 19.00 uur starten de kinderen uit groep 3 en 4 voor 1 rondje.
Vervolgens (± 19.15) gaan de kinderen van groep 5 en 6 van start voor 1 rondje.
Aansluitend lopen de kinderen uit de groepen 7 en 8 2 rondjes.

De start is bij de tent op de parkeerplaats van de Lindeboom. Het rondje gaat door het Pastoorsbos. Voorafgaand aan de start is er om ± 18.50 uur een gezamenlijke warming-up op muziek. Als uw kind hieraan mag deelnemen kan het zich bij de klassenleerkracht laten inschrijven. Als opwarmertje om deel te nemen aan activiteiten hebben de kinderen van de organisatie al een kleine attentie ontvangen.
Voor meer informatie kijk op: www.schalkhaarlife.nl

NB: Het op school gekregen startnummer vrijdag 20 mei meenemen naar de start!!!

Gerrit Dijkerman, coördinator voor De Sleutel

zondag 18 aug 2019