balans 200pxbwijkwinkel 200pxb

PERSBERICHT

Als ouder van een kind met AD(H)D, PDD-NOS, dyslexie of een andere ontwikkelingsstoornis bij leren en/of gedrag loop je af en toe tegen problemen aan. Dan kan het prettig zijn om hierover te praten met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt. Oudervereniging Balans start in februari daarom met een lotgenotenspreekuur  in de Wijkwinkel Colmschate. Het spreekuur is iedere vrijdag van 13.00-14.00 uur.

Voor wie?

Het spreekuur van Balans is vooral bedoeld om ervaringen uit te wisselen en in gesprek te gaan met een ervaringsdeskundige die actief is bij de werkgroep Balans Deventer. Bij eventuele vragen over hulp kan de vrijwilliger direct contact leggen met de medewerker van de Wijkwinkel.

Door wie?

Het spreekuur wordt gehouden door Diana Vermeulen van de werkgroep Deventer van oudervereniging Balans. Diana is ouder van een kind met PDD-NOS en ervaringsdeskundige.

Wanneer?

Het inloopspreekuur start op 3 februari 2012 en vindt wekelijks plaats op vrijdag van 13.00-14.00 uur. Een afspraak maken hoeft niet, maar mag wel. In dat geval kunt u contact opnemen met de Wijkwinkel Colmschate, tel. 0570-510295 of met een van de andere Wijkwinkels. Zie hiervoor de website www.wijkwinkeldeventer.nl.

Wijkwinkel

Al een aantal jaren  kunnen inwoners in hun eigen wijk, buurt of dorp in de Wijkwinkel terecht met al hun vragen op het terrein van wonen, zorg en welzijn. Op dit moment zijn er Wijkwinkels in Keizerslanden, Colmschate, Bathmen, het Centrum, Diepenveen, Lettele, Okkenbroek, Schalkhaar en de Rivierenwijk. Deskundige medewerkers beantwoorden de vragen of verwijzen door naar bijvoorbeeld de spreekuren van aangesloten organisaties. De Wijkwinkel is voor deze maatschappelijke organisaties het loket in de wijk. De Wijkwinkel is vaak gevestigd in combinatie met de Bibliotheek. Buurtbewoners lopen er gemakkelijk binnen voor informatie of advies.

Streetwisedag (ANWB) / week van de luizencontrole
maandag 28 okt 2019
Maandsluiting groep 1 t/m 4 (ouders welkom)
vrijdag 01 nov 2019