Logo-De-Sleutel-transparant

 Namens het hele team wil ik u in alle opzichten een heel gelukkig Nieuwjaar wensen.

Hoewel de meningen verschillen over het nut en misschien ook wel de hypocrisie van goede voornemens vindt u hieronder toch een richtpunt voor De Sleutel voor 2012 (en daarna):

Wij beseffen dat onze primaire taak gericht is op het geven van goed (Dalton)onderwijs. Onze leeropbrengsten, want zo heet dat tegenwoordig, zijn gewoon goed. Dat willen wij zeker zo houden maar ook uitbouwen!

Aan de andere kant hechten wij ook aan een (Dalton)school als leer- en leefgemeenschap. Samen met ouders en kinderen willen wij dit verder vormgeven door:

  • het betrekken van kinderen bij de invulling van het klimaat in de school van leven en leren;
  • het uitwerken van educatief partnerschap tussen school en ouders waar we gezamenlijk optrekken in het belang van het kind

We zullen u via de nieuwsbrief, de website en op andere momenten op de hoogte houden van het bovenstaande voornemen. Het is zeker niet de bedoeling om, zoals het vaak met voornemens gebeurd, ze na een aantal weken te laten versloffen. Integendeel, wij hopen en verwachten dat het bovenstaande voornemen u en ons inspireert om er een goed jaar van te maken.

Binnenkort

Tweede Paasdag
maandag 22 apr 2019
Paaslunch
dinsdag 23 apr 2019
inloopavond / kijkavond
donderdag 25 apr 2019
rapportfolio
donderdag 25 apr 2019
'mei'vakantie
zaterdag 27 apr 2019
Koningsdag
zaterdag 27 apr 2019
week van de luizencontrole
maandag 06 mei 2019
nieuws uit de groep
vrijdag 10 mei 2019
avondvierdaagse
maandag 13 mei 2019
nieuwsbrief
vrijdag 24 mei 2019

Zoeken op deze site

Go to top