(Januari 2012) Josty Kistemaker 250pxbAfgelopen maandag was het zover. Mijn eerste werkdag op De Sleutel. Ik heb er ongelofelijk veel zin in en ben heel benieuwd naar de leerlingen.
Bij alle groepen loop ik even binnen en stel ik me voor. Josty Kistemaker is mijn naam en ik ben de nieuwe intern begeleider. Sommige kinderen willen wel meer van me weten en stellen vragen; hoe jong ben je, ben je getrouwd, waar woon je, heb je huisdieren, wat is je lievelingskleur en in welk merk auto rij je. Ik zal u de antwoorden geven.

Ik ben 32 jaar, ben getrouwd, heb twee jongens, woon in Rijssen en heb een hond die Zazou heet. Mijn lievelingskleur is paars en ik zing in een bandje. Ik werk sinds 2003 bij het openbaar onderwijs in Deventer. Afgelopen vier en half jaar heb ik op de Borgloschool als intern begeleider gewerkt.
Ik heb ontzettend veel zin om nu een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik vind het mooi om mensen te zien groeien binnen hun mogelijkheden. Mijn werkplek is naast de kleuterklas van juf Anja. U bent altijd welkom met vragen, opmerkingen of om een praatje te maken.

Tweede Paasdag
maandag 22 apr 2019