Speelotheek De Speelakker DeventerKom speelgoed, spellen en puzzels lenen bij de speelotheek.

Bij Speelotheek de Speelakker kunt u voor maar 15 euro per jaar het hele jaar door speelgoed, spellen en puzzels lenen voor uw kind of oppaskinderen. U bent vrij in uw keuze welk materiaal u wilt lenen, zolang u maar maximaal 6 stuks thuis heeft.

Bij de speelotheek is van alles voor kinderen van 0 tot 10 jaar.
Naast speelgoed, vindt u ook puzzels, spellen en constructiemateriaal zoals duplo en kapla. Verder hebben we ook leerspellen voor bv. leren van vormen, cijfers, letters, taal en rekenen.

Voor kinderen vanaf 10 jaar en voor volwassenen zijn er ook spellen in onze collectie te vinden.

Zijn uw kinderen op hun speelgoed uitgekeken of wilt u eens wat uitproberen? Kom het lenen!
Ook opa's en oma's en gastouders kunnen via de speelotheek telkens weer ander speelgoed aanbieden aan hun oppaskinderen. Zo hoeven zij niet alles zelf aan te schaffen.

Graag tot ziens bij de speelotheek.
U kunt ons vinden op de Zwaluwenburg 2 te Deventer, in Activiteitencentrum De Polakkers.

Meer informatie kunt u vinden op www.speelakkerdeventer.nl

Tweede Paasdag
maandag 22 apr 2019