In de week van 12 december was het eindelijk weer zover: de leerlingen van de bovenbouw lazen weer voor aan de leerlingen in de onderbouw! Dit deden ze uit een zelf gekozen prentenboek. Er werd mooi voorgelezen en aandachtig geluisterd, dat is op de foto’s al goed te zien. Zowel uit de bovenbouw als uit de onderbouw kwamen hele enthousiaste reacties! Het maatjeslezen vond plaats als afsluiting van 3 maanden horizontaal lezen en zal dit schooljaar nog 2 keer vaker plaats vinden. Iedereen krijgt dan weer een nieuw maatje.

Klik op de 'Lees meer...'link hieronder om alle foto's van het maatjeslezen te bekijken.
Het laden van de grote hoevelheid foto's kan even duren.

Als uw internetverbinding niet snel genoeg is, kunt u ook gebruik maken van deze link.

{phocagallery view=category|categoryid=105|limitstart=0|limitcount=0|displayname=0|displayimgrating=0}