Logo-De-Sleutel-transparant

 Koffie met GertHet is alweer bijna kerstvakantie.
Mijn eerste periode op De Sleutel zit er op. En ik moet zeggen: ik heb het enorm naar mijn zin. Ik vind het heerlijk om weer in volle breedte (en diepte) bezig te zijn met onderwijs.  

In het team en in de medezeggenschapsraad sluit ik in januari mijn wittebroodsperiode af. Vanaf dat moment wordt het wat mij betreft steeds duidelijker welke kant we met De Sleutel opgaan. In de nieuwsbrieven en op de website zullen we daar ook regelmatig verslag van doen.Mijn directeurskamertje zit wat verstopt in het gebouw. Bij de grootscheepse renovatie (2013 / 2014?) zal dat ongetwijfeld veranderen. Gelukkig weten veel ouders mij te vinden. Ook op het plein word ik al regelmatig aangesproken. Meestal is daarvoor dan een directe aanleiding.

Op maandagochtend 16 januari, na de weekopening, wil ik ouders en verzorgers in de gelegenheid stellen om juist op informele wijze met mij van gedachten te wisselen over het onderwijs op De Sleutel en alles wat u in dat verband bezighoudt.
Onder het genot van een kopje koffie of een kopje thee kunnen dan diverse zaken de revue passeren: het ouderportaal, ontwikkelingen rond Andere Tijden, communicatie tussen ouders en school, ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie, de wijze van lesgeven, enzovoort.         

Mocht u op dat moment niet kunnen en u wilt toch iets met mij bespreken of delen, dan kun u mij ook altijd telefonisch of per mail bereiken. U kunt natuurlijk ook gewoon de directiekamer binnenstappen. Mocht het dan niet uitkomen, dan maken we een afspraak om op een ander moment verder te praten.

Gert Katerberg

Binnenkort

voorjaarsvakantie
maandag 18 feb 2019
Nieuwsbrief
vrijdag 22 feb 2019
week van de luizencontrole
maandag 25 feb 2019
nieuws uit de groep
vrijdag 01 mrt 2019
studiedag: alle leerlingen vrij
vrijdag 01 mrt 2019
piekdag: alle leerlingen vrij
maandag 04 mrt 2019
kixxx
vrijdag 08 mrt 2019
rapport mee naar huis
vrijdag 08 mrt 2019
contactavond
dinsdag 19 mrt 2019
nieuwsbrief
vrijdag 29 mrt 2019

Zoeken op deze site

Go to top