September 2011 - Dit jaar wil de ouderraad weer allerlei leuke activiteiten voor de kinderen organiseren (denk o.a. aan Sinterklaas, kerst, paasontbijt en eindejaarsfeest). Met veel plezier en enthousiasme bedenken zij elk jaar weer ludieke acties of nieuwe ideeën om deze activiteiten tot een groot succes te maken.

Dit jaar treden echter een drie-tal leden van de ouderraad af, wat impliceert dat er nog slechts drie leden over zijn. Deze drie ouders kunnen onmogelijk de op stapel staande activiteiten organiseren. Zij hebben hiervoor te weinig capaciteit. Indien er zich dus geen nieuwe leden aanmelden, zullen de activiteiten in het gedrang komen en in het slechtste, maar zeker niet ondenkbare, geval komen te vervallen!

De ouderraad is dus dringend op zoek naar nieuwe leden! Bent u de enthousiaste ouder die de ouderraad komt versterken?
Meldt u zich dan aan zodat wij de kinderen ook dit jaar weer gezellige en leuke activiteiten kunnen bieden.
Aanmelden kan via Gery Voogt, of telefonisch via 06-24877676.

Streetwisedag (ANWB) / week van de luizencontrole
maandag 28 okt 2019
Maandsluiting groep 1 t/m 4 (ouders welkom)
vrijdag 01 nov 2019