Geachte ouders,
Via dit schrijven willen wij, ouders van de luizencontrole,  u het volgende vragen:
Door de  afname van luizenouders en de tijd die nodig is om deze controle uit te kunnen voeren, willen we voorstellen dat de controle  wordt gedaan door de eigen ouders (van de groep) . Wij denken dat 2 ouders voor de kleinere groepen en 3 ouders voor de grotere groepen genoeg is.
Wij willen u vragen zich hiervoor op te geven. De luizencontrole’s vinden staandaard plaats op de maandag aansluitend aan de vakantie’s .
Bij de uitvoering van de controle zullen Mirjam Wientjes en Erika Kranenburg steeds aanwezig zijn om u te kunnen begeleiden (inclusief matarialen).
Als wij dit  samen doen dan is er hooguit 15 minuten voor de kleinere groepen en 30 minuten voor de grotere groepen nodig.
Voor meer informatie kunt u mailen naar de volgende mailadressen :

We hopen op een grote deelnemersgroep!

voorjaarsvakantie
maandag 18 feb 2019