Leerlingenraad komt bijeen op OBS De SleutelIn juni 2010 is voor de eerste keer de leerlingenraad geïnstalleerd. Op 13 oktober 2011 zijn er nieuwe verkiezingen geweest. Na een korte presentatie van de kandidaten is er gekozen. De leden voor het schooljaar 2011-2012 stellen zich kort aan u voor. Dit schooljaar zijn er 4 bijeenkomsten van de leerlingenraad gepland. Een week ervoor is in iedere groep de klassenvergadering.
Afgelopen donderdag was de eerste vergadering. In die vergadering waren ook de kinderen van de vorige leerlingenraad uitgenodigd. Zij hebben de nieuwe kinderen handige tips gegeven om hun werk voor de leerlingenraad zo goed mogelijk uit te voeren. De kinderen van de oude leerlingenraad zijn op gepaste wijze bedankt voor hun inspanningen.
Gerrit Dijkerman, daltoncoördinator.

De leerlingenraad voor de eerste keer in vergadering bijeen.
Hallo, ik ben Els uit groep 5. Ik wil graag in de leerlingenraad, omdat ik het leuk vind om dingen te overleggen en te bedenken. Ik heb ook goede ideeën: er moeten kleine doeltjes op het gravelveld komen. De meisjes vinden vaak volleybal leuker. Voor hen moet er een volleybalnet komen. Op het plein moeten speeltoestellen komen voor de kinderen. Leuk zou zijn dat er toneelles kan komen. Het zou ook leuk zijn om met de klas te gaan zwemmen in plaats van te gymmen. Het lijkt mij leuk dat een kind een half uur voor juf/meester gaat spelen. Er zouden een paar waveboards aangeschaft moeten worden. De moestuintjes moeten terugkomen. Binnenblijven bij de overblijf met leuk speelgoed vind ik ook een goed idee. Engels op de computer lijkt me heel leerzaam. Aan het einde heb ik mijn klasgenoten beloofd alles voor elkaar te krijgen. Dus stem op Els!

Hallo, ik ben Thijs uit groep 5. Ik vind dat ik in de leerlingenraad moet komen, want ik heb goede ideeën: ik wil graag dat er geluidsdichte koptelefoons komen. Die we nu hebben zijn niet geluidsdicht. Verder wil ik dat we weer fruit op school krijgen. Dit is goed voor je. Misschien wil de Plus dit sponsoren?

Hallo, ik ben Meike en ik ben 9 jaar.
Ik wou graag in de leerlingenraad omdat:ik het leuk vind om iets
voor de school te doen. En ik vind het belangrijk dat niet alleen
speelgoed belangrijk is maar ook de schriften bijvoorbeeld.
Ik vind het leuk om te vergaderen. De anderen deden het ook supergoed.
Maar Cas en ik waren de beste met de stemmen.
Ik heb er heel veel zin in. Iedereen mag ideeën bedenken.
Ik vind het ook belangrijk dat de kinderen het ook mogen bedenken.
.

Hallo, ik ben Cas uit groep 6; 9 jaar bijna 10.
Ik wou mee doen aan de leerlingenraad, omdat het me leuk leek om de school nog iets beter te maken.
En ik houd van praten; ja, dat weten jullie wel.
Ik vind het ook belangrijk dat er in de leerlingenraad goed wordt overlegd.
Ik was super blij dat ik en Meike hadden gewonnen in groep 6.
Maar de anderen deden het natuurlijk  ook super goed.
Ik vind het belangrijk in de leerlingenraad dat de kinderen het zelf bedenken.
Ik vind het ook belangrijk dat het niet alleen over speelgoed gaat, maar ook over dingen waardoor je bijvoorbeeld beter kan werken.
Het zou ook leuk zijn als wij ook een Kerstmusical hadden.

Hallo, ik ben Tess Permentier en zit in groep 7.
Ik ben gekozen voor de leerlingenraad omdat mijn medeleerlingen me vertrouwen en op me kunnen rekenen.

Mijn bijdrage aan de leerlingenraad zal  voornamelijk mijn meedenken en oplossen van evt. problemen zijn.
Mijn vader zei altijd: voor ieder probleem is een oplossing.
Zo zie ik dat ook.

Hallo ik ben Abel.
Ik heb voor de leerlingenraad gekozen, omdat het me  leuk lijkt om  dingen te  bedenken voor op het schoolplein en binnen in de school en natuurlijk op het plein van de kleuters. Bijvoorbeeld een kabelbaan vanaf het grote huisje naar de basketbalkorf. Of een springkussen voor de kleuters. En een boomhut waar je in kan spelen en

Hallo, ik ben Iris en ik zit in groep 8. Ik ben - denk ik - gekozen omdat ik heel creatief ben. Ik ga heel goed luisteren en ik doe heel serieus. Ik had 1/3 kans want ze konden ook kiezen voor Annemeijne of Madelief. Ik denk dat ik mij wel het best heb voor bereid. Het ging ook echt alleen om mijn ideeën. Ik was heel zenuwachtig maar ik vind het heel leuk dat ik gekozen ben.

Hallo, ik ben Kees.
Ik zit in groep 8.
Tot mijn eigen verbazing ben ik in de leerlingenraad gekomen.
En ik wil graag goaltjes op het gravel.
En ik wil meer speeltoestellen.

JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework