November 2011 - Op zondag 20 november om  13.30 uur vertrekt de Sint onder begeleiding van muziekvereniging St. Caecilia, Fanfare Beatrix Lettele/Okkenbroek en het Marjorettepeloton Lettele vanaf Huize Park Braband naar Sporthal Westenberg.
In de Sporthal, om ongeveer 14.00 uur, gaan we met z’n allen genieten van een gezellig en vrolijk sinterklaasfeest onder begeleiding van onze aloude vertrouwde Pietenband en de herauten Een spannend verhaal zal zeker niet ontbreken.
Alle kinderen, ouders en grootouders zijn van harte welkom want de accommodatie is groot genoeg. Voor de kinderen tot 10 jaar is er na afloop van het feest een kleine traktatie.

NIEUW!!!!!
Als je wilt, kun je na het festijn in Sporthal Westenberg op de foto met Sinterklaas en Zwarte Piet.
Trek alvast je mooiste kleren aan!  En dat allemaal voor maar……………..€ 1,00.

Wij hopen dat deze gebeurtenis voor veel kinderen een ware belevenis zal zijn. Deze happening kan tot stand worden gebracht mede door uw bijdrage via de huis aan huis collecte in de week van
14 november aanstaande en al onze sponsoren.

Tot zondag 20 november 2011, om 13.30 uur bij het woonzorgcentrum Park Braband!
Stichting Sinterklaasintocht Schalkhaar
Dinie Westerhuis – Koldewee

Nb. Voor de Sint is het fijn als alle kinderen hun naam goed zichtbaar op hun jas of muts dragen.

JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework