sint-01-welkomOp 5 december wordt op onze school het Sinterklaasfeest gevierd.
De groepen 1 t/m 4 gaan alleen ’s ochtends naar school. De andere groepen zijn de hele dag op school.
Sinterklaas op De Sleutel.

Het programma van de dag ziet er als volgt uit.

8.15 uur: Kinderen met surprises mogen deze alvast naar binnen brengen.

8.30 uur: Kinderen gaan de klassen in.

8.40 uur: Kinderen komen groep voor groep naar buiten en stellen zich op aan de Bakkerskamp in afwachting van de komst van Sint en zijn Pieten. Ook ouders en verzorgers zijn van harte welkom!

9.00 uur: Start ochtendprogramma
De groepen 5 t/m 8 vieren het feest met surprises in hun eigen klas.
De groepen 1 / 2 ontmoeten Sinterklaas in de grote zaal. Na de pauze is er voor hen een poppenkastvoorstelling die verzorgd wordt door juf Greta en juf Barbara.
Groep 3 en 4 beginnen met de poppenkastvoorstelling en gaan na de pauze richting de grote zaal.

12.00 uur: Einde van het ochtendprogramma. Groep 1 t/m 4 zijn ’s middags vrij.

13.00 uur:  Start van de traditionele Sinterklaasplaybackshow. Leerlingen uit groep 5 t/m 8 kunnen zich hiervoor opgeven bij hun groepsleerkracht. De kinderen uit groep 4 mogen, als zij het leuk vinden, komen kijken.
  Het belooft weer een fantastisch leuke dag te worden!