veldtocht-deventerDe Veldtocht trekt naar Deventer. De feestelijke opening is op 11 april. Een kinderatelierroute sluit op 19 april het programma af.
De scholen L’Ambiente, de circuitschool, de Windroos en de Sleutel uit Schalkhaar doen mee aan deze ontdekkingsreis door de wereld van kunst en cultuur

De Veldtocht betekent een week lang kunst en cultuur op je eigen school. Jouw school werkt dan samen met andere scholen en kunstenaars. Daarna trekt de Veldtocht verder naar andere scholen in Overijssel.
Meer weten? Bekijk dan de hele website over de veldtocht.

Tijdens de veldtocht staat een kunstwerk centraal, over dit werk gaan alle scholen die meedoen kunstbeschouwen.
Elke klas (groep 5 t/m8) krijgt een workshop die is verdeeld in twee dagdelen.
Het proces wat de leerlingen doormaken is bij de workshops belangrijker dan het eindwerk.
Op 19 april is dan de presentatie Waar een ieder welkom is om te komen kijken naar het eindwerk van de kinderen.

De groepen 1 t/m 4 krijgen een mini voorstelling.
Ook deze groepen gaan op veldtocht. Nadere informatie volgt.