Vandaag namen juf Alja, juf Rina en juf Fleur afscheid van de kinderen en de ouders van de Sleutel. Juf Alja gaat binnenkort met pensioen, juf Rina wordt na de zomervakantie directeur op een school in Hattem en juf Fleur is sinds de meivakantie directeur op de Looschool in Bathmen.
De kinderen werden onder schooltijd getrakteerd op een heerlijk Talamini-ijsje. Vanaf 11.45 konden de ouders ook afscheid nemen. Veel mensen hebben hier gebruik van gemaakt. De 3 juffen kregen elk een mooie fruitboom waar alle ouders een persoonlijke boodschap of wens in konden hangen. Het was een gezellige bijeenkomst en juf Alja, juf Rina en juf Fleur hebben er erg van genoten.
Er zijn foto's gemaakt bij het afscheid van Rina, Fleur en Alja.
De foto's zijn nu ook via deze website te bekijken en eventueel te downloaden.

{phocagallery view=category|categoryid=62|limitstart=0|limitcount=0|displayname=0|displayimgrating=0}