28 juni 2011 - Het kleuterfeest is vandaag gevierd. Het onderwerp was Dierentuin.
Kinderen, de juffen en helpende ouders waren allemaal verkleed rond dit thema.
Met veel verschillende spelletjes, een springkussen, ijsjes en een heerlijke lunch hebben de kinderen zich prima vermaakt.
Ondanks de tropische temperaturen van rond de 32 graden op het schoolplein, hielden veel kinderen hun verkleedpakjes aan.
Samen met het vele werk dat ouders hebben verzet om van het schoolplein om mooie dierentuin te maken, zag het er dus heel echt uit.

Via de links hieronder zijn series van telkens 30 foto's te bekijken die gedurende de dag zijn gemaakt.
De foto's tonen het begin met het toneelstuk van juf Tjitske, juf Anja, juf Barbara en juf Hanneke.
Verder veel foto's van de spelletjes, de lunch  en de afsluitende dans.
Door op het download-icoontje onder de kleine foto's te klikken zijn de foto's te downloaden in camera-kwaliteit.

Fotoseries:
Serie 1