Logo-De-Sleutel-transparant
Gert KaterbergMijn naam is Gert Katerberg. Na de zomervakantie zal ik Rina Kloezen opvolgen als directeur van De Sleutel. Ik probeer ook voor de zomervakantie al wat sfeer te proeven door af en toe de school even binnen te wandelen. Dus wie weet komen we elkaar dan al tegen.

Op dit moment ben ik ambulant begeleider voor de Ambelt voor en met kinderen met een rugzakje. Dat zijn leerlingen met bijvoorbeeld autisme of ADHD. Daarvoor heb ik verschillende functies in het basisonderwijs bekleed. Ik ben in 1988 gestart als groepsleerkracht op een daltonschool in Lelystad en ook daarna heb ik nog op twee andere daltonscholen gewerkt in Amsterdam en in Raalte. Dagkleuren, weektaakbrieven, de klassenvergadering en de leerlingenraad, coöperatieve werkvormen, het voelt voor mij allemaal heel vertrouwd.
Ik kijk er naar uit om weer te werken vanuit één school. Met mijn kennis en ervaring wil ik samen met het team, ouders, leerlingen en andere betrokkenen De Sleutel tot een nog leukere en betere school maken dan dat de school nu al is. Mijn eerste kennismaking is heel prettig verlopen en is wat dat betreft veelbelovend.

Natuurlijk zullen we elkaar in de loop van de tijd wel beter leren kennen. Daar wil ik alvast een voorschot op nemen:
  • Ik ben 46 jaar en woon in Raalte;
  • Ik ben getrouwd met San, heb 3 kinderen en 4 ‘stiefkinderen’ (zo heet dat nu eenmaal) We hebben een grote gele Volkswagenbus, waar we allemaal inpassen.
  • Ik hou van lezen en schrijven (zo ben ik bijvoorbeeld de Raalter dorpsdichter) Ik ben dol op zingen, muziek maken en muziek luisteren. Ik sport wekelijks: squash en hardlopen, (niet zo heeeel hard). Verder vind ik het heerlijk om primitief te kamperen. En tegen lekker eten heb ik geen bezwaar.
  • Ik ben een harde en serieuze werker, maar heb ook een flinke dosis humor.
Tenslotte wil ik iedereen, ook al is het nog even doorbijten, alvast een goede vakantie wensen. En natuurlijk hoop ik op een hele prettige samenwerking.

Vriendelijke groet van Gert Katerberg

Binnenkort

voorjaarsvakantie
zaterdag 16 feb 2019
Nieuwsbrief
vrijdag 22 feb 2019
week van de luizencontrole
maandag 25 feb 2019
nieuws uit de groep
vrijdag 01 mrt 2019
studiedag: alle leerlingen vrij
vrijdag 01 mrt 2019
piekdag: alle leerlingen vrij
maandag 04 mrt 2019
kixxx
vrijdag 08 mrt 2019
rapport mee naar huis
vrijdag 08 mrt 2019
contactavond
dinsdag 19 mrt 2019
nieuwsbrief
vrijdag 29 mrt 2019

Zoeken op deze site

Go to top