Nieuws van de organisatie Deventer Havenconcerten
Deze zomer wordt er in het Havenkwartier in Deventer een heel leuke voorstelling, een muziektheater georganiseerd waar kinderen vanaf 5 jaar en ouder ook zelf aan mee kunnen doen.
Vooral voor die kinderen en ouders die niet weggaan is het misschien een leuk idee.

Het verhaal:
De oom van Dorus heeft een huis met zeven kamers. Die gaat hij laten zien, alle kamers komen aan bod: de muziekkamer, de zitkamer, de eetkamer, de slaapkamer, de spullenkamer, de dierenkamer, de kelder en……de WC!!??
- ‘Hee, dat zijn helemaal geen zeven kamers!’
- ‘Jawel, want ze maakten muziek in de zitkamer. Er is geen muziekkamer.’
Alle kamers hebben zo hun eigen geheimen of bijzondere bewoners, maar of we Dorus’ oom ook nog zullen zien…..
Deze theatervoorstelling is gebaseerd op het boek Een huis met zeven kamers van Joke van Leeuwen. Na de voorstelling gaan de kinderen uit elkaar in drie groepen voor een workshop zang, dans of spel. Na ongeveer een half uur geven zij dan, samen met de workshopleiders, een korte voorstelling voor hun ouders. Verzorgd door theaterschool ‘Koperen Kees’.

Wanneer en waar?
zaterdag 20 aug. - Havenkwartier Deventer 15:00 uur