school bijna klaarNatuurlijk we hebben nog een lange lijst met kleine dingetjes, maar in grote lijnen is in de loop van maart de renovatie achter de rug. Vanaf 14 februari zitten alle groepen op hun plek. Met de renovatie zijn drie fantastische (speel)leerpleinen gerealiseerd, die de komende periode worden ingericht.
1. Op het bovenbouwleerplein in de grote zaal is ook de schoolbibliotheek te vinden

2. Op het middenbouwleerplein is straks ook een groot scala aan creatieve materialen te vinden
3. Op het kleuterspeelleerplein zijn binnenkort gezamenlijke themahoeken te vinden voor de kinderen van groep 1 en 2.

Er wordt nog hard gewerkt aan het speelleerplein tussen groep 1 en 2
Verder zijn we natuurlijk hartstikke blij met de nieuwe keuken die binnenkort geplaatst wordt. Hier kunnen ook kookworkshops voor kinderen plaatsvinden. Wij hebben de keukenapparatuur voor een schappelijke prijs kunnen kopen via Bas Zonderman, de vader van Bobby (groep 7). Nogmaals bedankt. Bennie Teunissen zal deze keuken na de verhuizing van 14 februari met enkele collega-conciërges installeren. Tenslotte hoeven we niet meer door de grote zaal om van de ene kant van de school naar de andere kant te komen.

herfstvakantie
zondag 21 okt 2018
studiedag: alle leerlingen vrij
maandag 29 okt 2018