fase2 01

Fase 2 van de renovatie is in volle gang. Het schiet nu echt op. Volgens de planning steekt het team met enkele verhuizers op woensdagmiddag 22 november de handen uit de mouwen voor de volgende interne verhuizing.

Dat betekent dat we op donderdag 23 te maken hebben met een nieuwe werkelijkheid:

• Groep 3 verhuist naar de gerenoveerde groep / ingang groep 2-3;
  • Groep 2 verhuist naar het voormalige speelwerklokaal naast het huidige lokaal / ingang groep 2-3;
  • Groep 1 gaat gedurende fase 3 naar het speellokaal in de grote zaal / ingang hoofdingang;
  • Delaja (administratie) en Gert (directeur) verhuizen naar de ruimte tegenover de hoofdingang
  • Selma (IB) verhuist naar haar nieuwe kantoor (in het vroegere keukentje) tegenover het voormalige speelwerklokaal van groep 2
  • Bennie (conciërge) verhuist naar de ruimte naast het nieuwe directie-administratiekantoortje

Nog niet alles van fase 2 is klaar. Zo wordt de keuken in januari geleverd. De rolwand in de grote zaal wordt ook later geplaatst. Mocht u een kijkje willen nemen in het nieuwe gedeelte, loop vanaf 23 november gerust binnen.

Fase 3 start aansluitend fase 2. Belangrijkste ingreep in die fase is de realisering van een speelleerplein tussen groep 1 en 2. Hierdoor verdwijnt het huidige gangenstelsel tussen beide groepen. Natuurlijk krijgen ook de lokalen en de overige ruimtes in dit gedeelte van de school een opknapbeurt.
fase2 02

afbeelding: overzicht lokalen 1-2-3 / concierge-ib-adm-dir-ib en overzicht ingangen

voorjaarsvakantie
zondag 17 feb 2019