Deze website is gemaakt in eigen beheer door ouders en leerkrachten van de school,
De website is gebouwd met het OpenSource CMS Joomla!

Voor vragen of opmerkingen kan contact worden opgenomen met de school of met de websitebeheerder.

Foto's op deze website

In 2015 heeft de school samen met de ouders in een werkgroep Privacy besloten dat er geen fotoseries van activiteiten meer op de website gepubliceerd  worden.
Sindsdien plaatsen we alleen zorgvuldig geselecteerde foto's waar kinderen niet duidelijk herkenbaar of alleen in een neutrale situatie op staan afgebeeld.
Fotoseries van activiteiten in en om de school of bij uitjes buiten de school, worden via een link in een e-mail aan de ouders en verzorgers gemaild.
Via die link zijn de foto's dan online te bekijken.
Mocht u hier meer over willen weten, neem dan contact op met de directeur van de school.

herfstvakantie
dinsdag 23 okt 2018
studiedag: alle leerlingen vrij
maandag 29 okt 2018