Maandag (de rode dag)
50 jaar 01• 08.30 uur: verzamelen in de lokalen en vandaar uit op naar de feestelijke kick-off van de lustrumweek met de onthulling van het nieuwe schoollogo. Ouders van harte welkom!

Dinsdag (de blauwe dag)
• Diverse activiteiten over de school van vroeger al dan niet onder leiding van een docent van het Kunstcircuit, waaronder
o Vilten
o Kleien
o Flowerpower totempalen beschilderen

Woensdag (de gele dag)
• 08.30 Opening van de Kinderboekenweek op het grote plein door de leerlingen van groep 7 & 8. Het thema ‘Op reis …’van de kinderboekenweek koppelen wij natuurlijk aan ‘Op reis naar de tijd van de flowerpower’ (weet je wel, weet je niet). Vanaf 8.15 uur is er opvang door de leerkrachten op bij de hoofdingang. Ouders van harte welkom.
• In de klassen diverse (voor-)leesactiviteiten over de school van vroeger.50 jaar 02

Donderdag (de groene dag)
• Flowerpower zaai- en beplantingsochtend onder begeleiding van de mannen van Geerdink
• Opening van het kleuterplein (groep 1-2-3)
• Een pannenkoekenlunch in de groepen
• 13.00 opening van het nieuwe flowerpower-natuurlijk-spelen-schoolplein voor de kinderen vanaf groep 4. Vind je het als ouder leuk om hierbij te zijn … welkom!
• Diverse activiteiten over de school van vroeger al dan niet onder leiding van een docent van het Kunstcircuit.

Vrijdag (de bruine dag)
• Kinderen mogen verkleed naar school in flowerpowerstijl.
• Speurtochtochtend: in shifts is er voor alle groepen een speurtocht met opdrachten op het nieuwe plein.
• Spelen met spelletjes en speelgoed uit de sixties en seventies
• 16.00 – 17.00 uur: inloopmiddag voor ouders en andere belangstellenden, waarin kinderen de school van vroeger presenteren.

50 jaar 0450 jaar 05

Streetwisedag (ANWB) / week van de luizencontrole
maandag 28 okt 2019
Maandsluiting groep 1 t/m 4 (ouders welkom)